'Gazze İçin Getir, Gazze İçin Al' Kermesi Büyük İlgi Gördü

Yalova Üniversitesi kampüsünde, gelirinin tamamı Gazze’ye yardım amacıyla kullanılacak olan ‘Gazze İçin Getir, Gazze İçin Al’ kermesi düzenlendi. Kermese, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, protokol üyeleri, üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Yalova Barosu Hayvan Hakları İçin Basın Açıklaması Yapacak Yalova Barosu Hayvan Hakları İçin Basın Açıklaması Yapacak

Kermeste Gönüllülerin Ürünleri Satışa Sunuldu

Kurulan stantlarda gönüllüler tarafından hazırlanan ürünler satışa sunuldu. Kermesten elde edilen tüm gelir, Gazze'deki savaş mağdurlarına yardım amacıyla bağışlanacak. Kermese gösterilen yoğun ilgi ve yardımseverlik, katılımcıların desteğiyle göz doldurdu. Vatandaşlar, stantlardan alışveriş yaparak Gazze'ye destek verdiler.

Yalova İl Sağlık Müdürü'nden Teşekkür Mesajı

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, kermese katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Karakuş, bu tür etkinliklerin Gazze'deki mağdurlara umut olduğunu ve yardımseverliğin önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Etkinliğe Katılan İsimler ve Katılımcılar

  • Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya
  • Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı
  • Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca
  • İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş
  • Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç
  • Protokol üyeleri, üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri ve sağlık çalışanları

Bu etkinlik, Gazze'deki savaş mağdurlarına yönelik farkındalığı artırmak ve yardımseverlik ruhunu yaygınlaştırmak açısından büyük bir anlam taşıyor. Yalova Üniversitesi, bu tür etkinliklerle hem öğrencilerini toplumsal duyarlılık konusunda bilinçlendirmekte hem de ihtiyaç sahibi insanlara destek olmaktadır.

Editör: Masume Masume