13 saat önce Güncel

Kocaeli’de İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işçileri arasında çıkan kavgada, AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe'nin abartılı hareketleri dikkat çekti. Olay yerinde kendini yere atıp bağıran Efe'nin bu davranışı sosyal medyada geniş yankı buldu.

17 saat önce Yalova

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ve sağlık yöneticileri, 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası kapsamında Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doğumhane Servisini ziyaret etti.

17 saat önce Güncel

Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge finallerinin Batman'da gerçekleştirileceği bildirildi.

18 saat önce Güncel

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Mevlid-i Nebi etkinliği için verdiği "ücretsiz otobüs tahsisi" sözünün yerine getirilmediğini vurguladı.

18 saat önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, son aylarda artan tavuk eti fiyatlarıyla mücadele etmek için tavuk ihracatına yasak getiriyor. Bu adım, beyaz ette yaşanan fiyat artışlarına karşı alınan önlemler arasında yer alıyor.

18 saat önce Filistin

İşgal güçleri, Gazze Şeridi'nde gece saatlerinden beri Nuseyrat ve El-Meğazi mülteci kampları ile Ez-Zevayide beldesine hava saldırıları düzenledi. Gazze kentindeki Sefa Camisi bombalandı ve Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi'nde toplu mezarlar açılmaya devam ediyor.

18 saat önce Güncel

Yalova'da yaşanan kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, orta refüjdeki demir korkuluklara çarptı. Neyse ki kazada yaralanan olmazken, araçta ve korkuluklarda maddi hasar meydana geldi.

18 saat önce Güncel

Kırıkkale'de Akşemsettin Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, H.P. yönetimindeki bir hafif ticari araç ile V.Z'nin kullandığı araç çarpıştı. Kazada toplamda 6 kişi yaralandı.

18 saat önce Güncel

Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu'nun gizemli yolculuğu ve başarı dolu kariyeri merak konusu! İşte, merak edilen tüm detaylar.

18 saat önce Güncel

TRT, uluslararası yayıncılıkta önemli bir adım atarak TRT İspanyolca kanalını duyurdu. İspanyolca konuşan ülkelerden birçok gazetecinin katılımıyla tanıtılan kanal, Türkiye'nin uluslararası alandaki etkinliğini güçlendirecek.