00:03 Faydalı Bilgiler

Kur’an’da birçok ayet, meleklere imanın zorunlu olduğunu belirtir ve inanmayanların sapkınlık içinde olduğunu ifade eder. Melekler, Allah tarafından yaratılmış, gözle görülmeyen, nûrânî varlıklardır ve görevleri Allah’a ibadet etmektir. Meleklere iman etmek, Müslümanların inanç esaslarından biridir.

00:00 Güncel

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Joe Biden ve Ürdün Kralı 2. Abdullah, Gazze'deki Filistinlilere yönelik yardımlar ve ateşkes müzakereleri hakkında telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

13 saat önce Dünya

İran Hükümeti Bilgilendirme Konseyi, aşırı sıcaklar nedeniyle halkın sağlığını korumak ve enerji tüketimini yönetmek amacıyla kamu kurumları ve bankaların yarın 06.00-10.00 arası hizmet vereceğini duyurdu.

13 saat önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, 2 milyar 211 milyon 646 bin lira tutarındaki tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

13 saat önce Dünya

ABD'de Cumhuriyetçilerin Başkan adayı ve eski ABD Başkanı Donald Trump, katil Netanyahu ile yaptığı görüşmenin ardından 3. Dünya Savaşı'nın çok yakın olduğunu söyledi.

16 saat önce Yalova

Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Alğan, Yalova'da yapılacak geçici hayvan bakım evinin arazisinde incelemelerde bulundu. Yalova Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda yapılan incelemelerde, yeni bakım evinin hayvanların refahını artırması hedeflendi.

16 saat önce Yalova

Yalova’daki yol yapım çalışmalarında kullanılmak üzere saatte 160 ton sıcak asfalt üretimi yapacak olan 33 milyon liralık Asfalt Plenti düzenlenen törenle hizmete girdi.

16 saat önce Dünya

Avrupa Birliği (AB), terör örgütleri listesini güncelleyerek, ABD merkezli aşırı sağcı "The Base" isimli örgütü de dahil etti. Listeye daha önce PKK ve DHKP-C gibi örgütler de yer almakta.

16 saat önce Dünya

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası Türkiye'ye getirilen ağır hastalar ve refakatçilerine yönelik yardımların, Filistin Yardım Kampanyası'na bağış yapan hayırsever vatandaşların destekleriyle karşılandığını duyurdu.

16 saat önce Bilim-Teknoloji

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde yaptığı konuşmaya tepki gösterdi. Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.