15:27 Güncel

Dünya Altın Konseyi verilerine göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yılın ilk çeyreğinde 30 ton altın alarak en fazla altın alan merkez bankası oldu.

15:23 Dünya

Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, Azerbaycan ile demiryolu ulaşımının sağlanmasını desteklediklerini açıkladı.

15:16 Güncel

Esenyurt'ta bir binada doğal gaz borusunda meydana gelen patlama anı kameraya yansıdı.

14:38 Dünya

Eski Mossad Başkanı Yossi Cohen, ABD Başkanı Joe Biden'ı, siyonist rejime silah sevkiyatını askıya alma kararına tepki gösterdi.

14:34 Dünya

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, silah üretim fabrikalarını denetleyerek hedefi 12’den vurdu.

14:26 Röportaj

Molla Sinan Ünel, toplumda manevi değerlerin azaldığını ve İslami kıyafetin önemini vurguluyor.

11:52 Faydalı Bilgiler

Kocası vefat eden kadının, iddeti, nafakası, varisliği nasıldır? İmam Şafiî'nin rivayeti, kadının eşinden boşandığında veya kocası vefat ettiğinde uygulanan iddet süresi, nafaka hakkı ve varislik durumunu ele alıyor. Kocası Vefat Eden Kadının İddet, Nafaka ve Varislik Durumu... Evliliğin sona ermesinin sonuçları nelerdir? İddet nedir? İddet nafakası ne anlama gelir?

17 saat önce Yalova

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın imzaladığı protokol ile hayata geçen "Okuldaki Çiftlik" projesi, öğrencilerin tarıma dair bilgi ve deneyimlerini artırmayı hedefliyor. Yalova'da fidan dikme etkinliğiyle başlayan proje kapsamında, okul bahçelerinde meyve bahçeleri, seralar ve tavuk kümesleri kuruluyor.

17 saat önce Yalova

Yalova'da düzenlenen programda Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Sedat Köse ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Kent Konseyi yetkilileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda projeler ve etkinlikler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

17 saat önce Faydalı Bilgiler

Her yıl Anneler Günü, annelerimizi sevgiyle anma ve minnet duygularımızı ifade etme fırsatı sunar. Ancak, geçen yıl aldığımız hediyenin aynısını almak istememek, bu özel günün heyecanını biraz zorlaştırabilir. İşte bu yıl annenize alabileceğiniz farklı ve özenle seçilmiş hediyeler: