Yalovalı Bisikletçiler Muğla Yarışında Rüzgar Gibi Esti! Yalovalı Bisikletçiler Muğla Yarışında Rüzgar Gibi Esti!

İşsizliğe Çözüm İçin Yeni Adım

Başkan Gürel, açılış töreninde yaptığı konuşmada, istihdam ofisinin iş arayanlar ile işverenleri buluşturacağını belirtti. “Bugün orta ve uzun vadede önemli olduğunu düşündüğüm bir birimin açılışını gerçekleştiriyoruz. Daha önce projelerimiz ve vaatlerimizi sunduğumuz kitapçıkta yer aldığı gibi istihdam ofisini açıyoruz,” dedi. İstihdam ofisinin, işsizlik sorununa çözüm bulmayı amaçladığını ve zamanla meslek edindirme kurslarını da organize edecek birim haline geleceğini ifade etti.

Kentsel Dönüşüm Ofisi Devam Ediyor

Gürel, kentsel dönüşüm ofisinin belediyede faaliyetlerine devam edeceğini ve bu konuda kamuoyunda herhangi bir spekülasyon olmaması gerektiğini vurguladı. Yeni açılan istihdam ofisi, iş arayanların ve işçi arayanların bir araya gelmesini sağlayacak. Kişiler burada ilgi alanlarını ve özelliklerini görevli arkadaşlarla paylaşarak CV'lerini oluşturabilecekler ve internet üzerinden de yükleyebilecekler.

Sosyal Belediyecilik Vurgusu

Başkan Gürel, konuşmasının devamında sosyal belediyecilik uygulamalarına ağırlık vereceklerini söyledi. “Yatırım maliyeti düşük projelere odaklanarak, yabancı dilde tabelalarla ilgili uygulamalar gibi sosyal projeleri hayata geçirdik,” dedi. Ayrıca, hastaneye ücretsiz ulaşım, halk ekmek ve halk lokantaları gibi vaatleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Tören ve Açılış

Konuşmaların ardından Başkan Gürel ve törene katılan heyet, istihdam ofisinin açılış kurdelesini kesti. Başkan Gürel, ofis içerisine geçerek burada görev alacak personel ile sohbet etti ve ofisin işleyişi hakkında bilgi aldı.

Editör: Masume Masume