HABER MERKEZİ _ İşgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, Katar’a 9 Eylül’de düzenlenen hava saldırısının ardından Hamas liderlerini yeniden tehdit etti. Netanyahu, “7 Ekim saldırısını gerçekleştirenler için güvenli liman yok. Mesaj açık: Sığınacak yeriniz yok. Size ulaşamayacağımız hiçbir yer yok” ifadelerini kullandı.

Netanyahu’dan Yeni Tehdit: “Güvenli Liman Yok”.
Netanyahu’dan Yeni Tehdit: “Güvenli Liman Yok”.
İçeriği Görüntüle

Netanyahu, bir gün önce de Katar’ı hedef alarak, Hamas yetkililerini sınır dışı etmemesi halinde ülkeyi tekrar saldırıyla vuracaklarını söylemişti.

Ne Olmuştu?

İşgal ordusu 9 Eylül’de Katar’ın başkenti Doha’da Hamas müzakere heyetinin bulunduğu binaya hava saldırısı düzenlemişti. Hamas, lider kadronun saldırıdan sağ kurtulduğunu ancak Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil Hayye’nin oğlu ile 4 Hamas üyesinin şehit olduğunu açıklamıştı. Katar ise saldırıda bir polis memurunun şehit olduğunu duyurmuştu.