yardım Haberleri

yardım haberleri ve güncel yardım gelişmeleri, yardım ile ilgili tüm video, yardım fotoğrafları ve yardım haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Dünya

​​​​​​​Birkaç gündür Burundi'de farklı yardım çalışmaları yapan Fransa Yetim Eli, başkent Gitega'da yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu.

Dünya

Etiyopya'da yardım çalışmalarını sürdüren Avrupa Yetim Eli Derneği tarafından Ramazan Bayramı öncesi yetim ve mağdur yüzlerce çocuk için giyim yardımı...

Güncel

Erzincan’da otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Güncel

Avrupa Yetim Eli, Ramazan Bayramı öncesinde Şanlıurfa'da giyim ile ayakkabı ihtiyaçlarını karşılayarak onlarca çocuğun sevincine ortak oldu.

Güncel

Ramazan faaliyetleri kapsamında Filistin’e yönelik yardım çalışmalarını sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı Mısır’da hazırlığını tamamladığı 16 tır insani yardımı Gazze’ye ulaştıracak.

Dünya

Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Burundi'de bulunan Fransa Yetim Eli heyeti, hayırseverlerin verdiği onlarca sadaka, şükür, adak ve akîkâ kurbanını...

Yaşam

Avrupa Yetim Eli Derneği, Etiyopya'da ihtiyaç sahipleri için iftar yemeği verdi. İftar yemeğine 7'de 70'e yüzlerce ihtiyaç sahibi iştirak etti.

Filistin

Hayat Boyu Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Dikiş makineleri Gazzeli çocuklar için çalışıyor projesi" kapsamına Adıyamanlı kadınlar Gazzeli bebekler için 50...

Filistin

İngiltere, siyonist işgal rejiminin saldırısı altındaki Gazze'ye ilk kez havadan insani yardım yaptı.

Filistin

Gazze’de yaşanan soykırıma sessiz kalamayan Vanlı kardeşler, boykota dikkat çekmek ve Filistin bilinci oluşturmak amacıyla iki kişilik eylem yapıyor.

Güncel

Mardin’de minik çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’de soykırıma maruz kalan müslümanlara gönderilmek üzere Umut Kervanı Mardin Derneğine bağışladılar.

Güncel

Yetimler Vakfı, 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Ramazan Bayramı öncesi Diyarbakırlı yüzlerce çocuğun giyim ihtiyacını karşıladı.