umut kervanı Haberleri

umut kervanı haberleri ve güncel umut kervanı gelişmeleri, umut kervanı ile ilgili tüm video, umut kervanı fotoğrafları ve umut kervanı haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Filistin

Gaziantep'te Yarım Elma Oyun Evi'nde eğitim gören 4-6 yaş arasındaki minik çocuklar, biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki akranlarına bağışladı.

Yaşam

İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarını arttırdığı 7 ekimden bu yana Filistin bölgesinde yardım çalışmalarını aksatmayan Umut Kervanı, bayram öncesinde çocuk...

Güncel

Rahmet, merhamet ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’da Umut Kervanı, Şanlıurfa'da yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Güncel

Umut Kervanı, 15 Ramazan "Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle bayram öncesi Adanalı onlarca çocuğun giyim ihtiyacını karşıladı.

Güncel

Umut Kervanı, Ramazan ayı dolayısıyla Kızıltepe’de yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye her birinin içinde bin TL olan alışveriş kartı yardımında bulundu.

Ramazan

Umut Kervanı Van Derneği, ‘Ramazan Umut Olsun’ sloganıyla hazırladığı gıda paketi ve nakdi yardımların dağıtımını sürdürüyor.

Yaşam

İhtiyaç sahibi kimselere yönelik başta gıda olmak üzere ayni ve nakdi yardım çalışmalarında bulunan Umut Kervanı, Ramazan Bayramı öncesinde Diyarbakır'da...