Peygamber Sevdalıları Vakfı Haberleri

Peygamber Sevdalıları Vakfı haberleri ve güncel Peygamber Sevdalıları Vakfı gelişmeleri, Peygamber Sevdalıları Vakfı ile ilgili tüm video, Peygamber Sevdalıları Vakfı fotoğrafları ve Peygamber Sevdalıları Vakfı haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Gündem

Yenikapı'da düzenlenen etkinlikte, İstanbul halkı Peygamber sevgisini bir kez daha gösterdi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, İstanbul'da "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğinde 9 maddelik bir mesajı paylaştı. Mesajda, Hazreti...

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bugün İstanbul'da düzenlenecek olan "Mevlid-i Nebi" etkinliğinin program akışı belli oldu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın geleneksel "Peygambere Saygı Mitingi" için yüzbinlerce kişi Yenikapı'da buluşuyor. Ücretsiz servislerle Anadolu ve Avrupa yakalarından 20 ilçenin...

Kültür-Sanat

Danimarka'daki karikatür hakaretine tepki olarak başlayan Peygamber Sevdalıları Vakfı, her yıl düzenlediği Mevlid-i Nebi etkinlikleriyle milyonlarca duyarlı vatandaşı bir araya...

Güncel

DEM'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek Mevlid-i Nebi etkinliği için ücretsiz ulaşım talebini geri çevirdi.

Kültür-Sanat

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın düzenlediği "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temalı Mevlid-i Nebi etkinliği Batman'da on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Güncel

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Batman'da düzenlediği Mevlid-i Nebi etkinliğinde Hazreti Muhammed'in önderliğini vurguladı. Batman'da, Mevlid-i Nebi mesajı okundu: Önder Hazreti Muhammed'dir!

Kültür-Sanat

Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğinde, Peygamber Sevdalıları Vakfı önemli mesajlarını paylaştı.

Kültür-Sanat

Van Beşyol Meydanı'nda Gerçekleşecek Etkinlik Öncesi Şehir Hareketlendi. Van'da "Mevlid-i Nebi" coşkusu!

Güncel

Batman'da, Peygamber Sevdalıları Vakfı üyeleri ve gönüllüleri, yaklaşan "Mevlid-i Nebi" etkinliği için halkı davet ederken gül dağıttı.

Kültür-Sanat

Peygamber Sevdalıları Vakfı, bu yıl "Cihad Önderi Hazreti Muhammed" temasıyla gerçekleştirilecek Mevlid-i Nebi etkinliklerinin tarihlerini duyurdu.