Ülke Genelinde O'nu Oku O'nu Yaşa Temalı Siyer Yarışması Düzenlendi Ülke Genelinde O'nu Oku O'nu Yaşa Temalı Siyer Yarışması Düzenlendi
Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın her yıl düzenlediği ve bu yıl 11 Şubat 2024 tarihinde "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla gerçekleşen Siyer Sınavı'nda başarı elde eden adaylara ödülleri takdim edildi. Esenler'de gerçekleştirilen bu özel törende, Esenler Nene Hatun İmam Hatip İlkokulu ve Esenler Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine ödülleri, sevgili öğretmenleriyle birlikte sınıflarında teslim edildi.

Siye3

Siye1

Peygamber Sevdalıları Vakfı Esenler Temsilcisi Veysel Kaya, siyerin öğrenilmesinin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, vakıf olarak her yıl Türkiye genelinde siyer yarışmaları düzenlediklerini belirtti. Kaya, siyerin, Allah Resulü'nün hayatını öğrenmekle, takip edilecek bir yolu ve sahil-i selamete ulaştıracak bir yönü olduğunu ifade etti.

Siyesinavi

Kocaeli'de Gezilecek Yerler: Tarihi ve Lezzetli Rota Kocaeli'de Gezilecek Yerler: Tarihi ve Lezzetli Rota

Dereceye giren öğrenciler ise, sınavda hem Hazret-i Muhammed'in hayatını okumanın hem de başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.