Kassam Tugayları Haberleri

Kassam Tugayları haberleri ve güncel Kassam Tugayları gelişmeleri, Kassam Tugayları ile ilgili tüm video, Kassam Tugayları fotoğrafları ve Kassam Tugayları haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Dünya

Kassam Tugayları, işgal rejimine karşı saldırılarına devam ediyor.

Dünya

Kassam Tugayları, işgal altındaki bölgelerde etkili bombalama operasyonlarına devam ediyor.

Filistin

Gazze'ye insanlık dışı saldırılarını sürdüren Siyonist işgalci rejim çeteleri, mücahitler tarafından ağır darbeler almaya devam ediyor. Kassam Tugayları'nın yaptığı açıklamaya...

Güncel

Kassam Tugayları, Gazze'deki işgalci güçlere darbe indirmeye devam ediyor.

Dünya

Kassam Tugayları, mücahitlerin Gazze'de bir Siyonist Merkava tankını vurarak içindeki işgalcileri öldürüp yaraladığını bildirdi.

Filistin

İşgal rejimine karşı mücahidler direnişlerini sürdürüyor.

Dünya

Muhammed Deif, Arap ve İslam Dünyasına Güçlü Bir Mesaj İletti: "Sınırları ve Kısıtlamaları Aşarak Mescid-i Aksa'ya Destek Olun!

Filistin

Hamas' askeri kanadı olan Kassam Tugayları, komutanları Muhammed Deif'in Arap ve İslam dünyasına yönelik mesajını yayınladı.

Filistin

Kassam Tugayları, Gazze'deki Şifa Hastanesi çevresinde yoğunlaşan çatışmalarda işgalcileri ve araçlarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor.

Dünya

Kassam Tugayları, Gazze'deki Şifa Hastanesi yakınlarında girdikleri şiddetli çatışmalarda işgalcileri ve araçlarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor.