Etna Yanardağı Patlaması Sonrası Catania Havaalanı'nda Uçuşlar Askıya Alındı! Etna Yanardağı Patlaması Sonrası Catania Havaalanı'nda Uçuşlar Askıya Alındı!

ABD'de yaşayan ve 15 Temmuz darbe girişiminin lideri olarak bilinen Fethullah Gülen'in öldüğü iddiaları üzerine Herkul.org'dan bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Muhterem Hocamızın sağlığı çok şükür yerindedir. Muhterem Hocamız, doktorların tavsiye ve ısrarı üzerine kısa bir süredir daha sakin bir ortamda günlük rutin programlarına devam etmektedir. Kıymetli dostlarımızın bu konuda aksi bilgilere itibar etmemelerini tavsiye ederiz." denildi. Açıklamayla beraber Gülen'in bir fotoğrafı da paylaşıldı.

Kaçırılma İddiaları Ortaya Atıldı
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Pensilvanya'da bulunan örgüt kampından kaçırıldığı iddiaları da gündeme geldi. Bu iddiayı Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen ortaya attı. Ebuseleme Gülen, kamptan çektiği bir videoda Fethullah Gülen'in, örgütün yönetimini ele geçirmeye çalışan Barbaros Kocakurt, Mustafa Özcan ve Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını ileri sürdü.

Editör: Masume Masume