AK Parti'den 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Adliyesi’nde gerçekleştirilen törende mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Mazbatasını Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Adalet Komisyonu Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu’nun elinden alan Geçit, Yeşilyurt’a hizmet etmenin onurunu yaşadığını ifade etti.

Geçit, belediyeyi çözüm odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla yöneteceğini vurgulayarak, Yeşilyurt Belediyesi'nin kapılarının toplumun tüm kesimlerine açık olacağını belirtti. Ayrıca, güçlü bir ekip kurarak deprem sonrası yaşanan zorlukları birlikte aşacaklarını ve ilçeyi daha güçlü bir konuma getireceklerini sözlerine ekledi.

Geçit, hizmet sürecinde tüm hemşehrilerine eşit şekilde hizmet edeceğini ve Yeşilyurt'un geleceği için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirdi. "Yeşilyurt hepimizindir, geleceği bize emanettir. Birlikte çalışarak başaracağız" diyen Geçit, tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti ve birlikte güçlü bir gelecek için dua etti.

Türkiye'nin hava yolu şirketlerinden Atlasglobal,resmen iflas etti! Türkiye'nin hava yolu şirketlerinden Atlasglobal,resmen iflas etti!

Kaynak: ilkha