Haber Merkezi- Gelirinin tamamı Gazze’ye yardım amacıyla kullanılacak olan 'Gazze İçin Getir, Gazze İçin Al' kermesi Yalova Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirildi.

Kermese Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Tıp Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, protokol üyeleri, üniversite öğrencileri ve öğretim görevlileri ile sağlık çalışanları katıldı.

Kurulan stantlarda gönüllüler tarafından hazırlanmış ürünler, Gazze'de yardım bekleyen savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere satışa sunuldu.

Yalova Barosu Hayvan Hakları İçin Basın Açıklaması Yapacak Yalova Barosu Hayvan Hakları İçin Basın Açıklaması Yapacak

Kermesten elde edilen gelir Gazze'ye bağışlanacak. Kermese gösterilen yoğun ilgi ve yardımseverlik dikkat çekti. Vatandaşlar, stantlardan alışveriş yaparak Gazze'ye destek oldular.

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, kermese katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Karakuş, bu tür etkinliklerin Gazze'deki mağdurlara umut olduğunu ve yardımseverliğin önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Editör: Fatma Zehra