Yalovalı Bisikletçiler Muğla Yarışında Rüzgar Gibi Esti! Yalovalı Bisikletçiler Muğla Yarışında Rüzgar Gibi Esti!

Haber Merkezi- Yalova’da ruhsatsız silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Merkeze bağlı Kazımiye Köyü bölgesinde ikamet eden ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen kişilerin evlerinde uyuşturucu madde bulundurdukları belirlendi.

Düzenlenen eş zamanlı olarak operasyonda 9 adrese baskın yapıldı. Operasyonda 61 gram skunk, 20 gram bonzai, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 12 adet kartuş, 50 adet 9 mm. tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak K.B., E.B., S.U., U.Ç., E.Ç., H.Ç. ve E.Ç. isimli 7 şahıs gözaltına alındı. Şahıslar gerçekleştirilen yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildiler.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, her türlü suç ve suçlularla mücadelenin yanı sıra özellikle gençleri hedef alan uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlara kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

Editör: Fatma Zehra