1009 kişi hastane randevusuna gitmedi. 27-31 Mayıs tarihleri arasında. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu alan kişiler. Randevularını iptal etmeden hastaneye gitmediler.
Hastane istatistik verilerini haftalık olarak vatandaşlarla paylaşıyor ve bu veriler, randevuya gitmeyen kişilerin sayısını ortaya koydu.

Yalovalılara Kültür Bakanlığı’ndan aşure ikramı Yalovalılara Kültür Bakanlığı’ndan aşure ikramı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 27-31 Mayıs tarihleri arasında yapılan poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerini açıkladı. Bu verilere göre, mayıs ayının son haftasında toplamda 1009 kişi hastane randevusuna gitmedi. Hastane, haftalık randevu sayısı ve randevusuna gelmeyen vatandaşların istatistik verilerini düzenli olarak paylaşmaya devam ediyor.

Bu 5 günlük süreçte, acil servis hizmetlerinde 4650 kişinin muayene edildiği bildirildi. 13 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla uygulamaya geçirilen onaylı randevu sistemi sayesinde boş kalan kapasite, hizmet bekleyen hastalar için değerlendirildi. Bu sistemle birlikte, randevuya gelmeyen hastaların sayısında düşüş yaşandı.

27-31 Mayıs tarihleri arasında MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) için ayrılan 10229 kişilik kapasite içerisinde, 9601 kişi hastane randevusu aldı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin paylaştığı verilere göre, toplamda 24.676 kişi muayene edildi ancak 1009 kişi randevu saatinde hastaneye gitmedi.

En çok randevu alınan bölüm, 1716 kişi ile İç Hastalıkları Bölümü oldu. Bu bölümde 97 kişi randevusuna gitmedi.

Kaynak: Görsel Haber