Yalova'da Derneklere Teşekkür Belgesi Verildi

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Güçlü’yü Ziyaret Etti Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, Güçlü’yü Ziyaret Etti

Yalova İl Özel İdaresi binasında düzenlenen törene, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Arif Atbaş ile ödüle layık görülen derneklerin temsilcileri katıldı. Atbaş, derneklerin faaliyetleri ve karşılaştıkları zorluklar hakkında bilgi verdi.

Ardından kürsüye çıkan ve sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin gelişimi ve toplumsal sorunların çözümünde büyük önem taşıdığını belirten Atçı, derneklerin Yalova'ya katkı sağladığını vurgulayarak teşekkür etti.

Törende, 15 derneğe teşekkür belgesi verildi. Saksılı Süs Bitkileri Üreticileri Derneği, Spastik Engelliler Federasyonu, Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şubesi, Yalova Müzisyenler ve Sahne Sanatçıları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yalova Girişimci Kadınlar Derneği, Yalova Gazeteciler Derneği, Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi, Yalova Genç Roman Dernekleri Federasyonu, Yalova Güç Birliği Turizmi Kalkındırma Derneği, Arama Kurtarma Dernekleri Federasyonu, Yalova Koruma Altındaki Çocuklara Destek Derneği, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yalova Şubesi, belgelerini Yalova Vali Yardımcısı Bahattin Atçı'nın elinden aldı.

Haber Merkezi

Editör: Ömer Faruk