Yeni dönemin başlamasıyla birlikte, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, öğrencilere destek olmak amacıyla okul ziyaretleri gerçekleştirdi. Safran İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Vali Kaya ve Akmeşe, öğrencilerle derslere konuk olarak gelecek planları ve dersler hakkında sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtımı: Köklerimize Dayalı, Geleceğe Yönelik Bir Eğitim Modeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtımı: Köklerimize Dayalı, Geleceğe Yönelik Bir Eğitim Modeli

Ardından Yalova Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret eden heyet, okulun çeşitli etkinliklerine katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Vali Kaya, okul müdürü Haydar Kılıç'ın bağlaması eşliğinde seslendirdiği türkülerle keyifli anlar yaşadı. Ziyaretin sonunda 12. sınıf öğrencileriyle sınav hazırlıkları ve gelecek planları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vali Kaya ve Akmeşe, okul müdüründen okulla ilgili bilgi aldı.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, yaptığı paylaşımda Vali Kaya ile birlikte Safran İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret ettiklerini ve ardından Yalova Güzel Sanatlar Lisesi'nde öğrencilerin hazırladığı etkinliklere katıldıklarını belirterek, gençlere başarılar diledi ve onları iyi yerlerde görmekten büyük sevinç duyacaklarını ifade etti.

Editör: Ömer Faruk