Yalova'daki belediyelerin ve İl Özel İdaresi'nin üyesi olduğu Yalova Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB), yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi ve başkanlık görevine Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele seçildi.

Yalova’da Hangi İlçede Kaç Kişi Yaşıyor? Yalova’da Hangi İlçede Kaç Kişi Yaşıyor?

YAKAB'ın başkanvekilliklerine Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman seçildi. Encümen üyeleri ise Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ve Subaşı Belediye Başkanı Turhan Canbay'dan oluştu. Plan Bütçe Komisyonu'na ise Tülay Özçelik, Hüseyin Ekin, Coşkun Parlak, Mahmut Doğan ve Seçkin Kaya seçildi. Katip üyeler olarak görev yapacak isimler ise Sevda Yıldırım ve Doğan Çitil oldu.

YAKAB'ın önemli projelerini ve başarılarını vurgulayan Başkan Yele, yeni dönemde de birlik üyeleriyle birlikte güzel ve başarılı işlere imza atacaklarına inandığını belirtti. Birlik, Yalova'nın katı atık yönetimi ve enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Editör: Emir Aydın