YKS İçin Geri Sayım Başladı: Son 2 Gün!,1 Milyon Kişi Görevli Olacak! YKS İçin Geri Sayım Başladı: Son 2 Gün!,1 Milyon Kişi Görevli Olacak!

Yalova Emniyet Müdürlüğü, şehir içindeki sabit denetim noktalarına alternatif bir eğitim platformu sunarak trafik güvenliği konusunda farkındalığı artırmayı hedefleyen bir projeye imza attı. Kocaeli-Yalova karayolu üzerinde M.E.M.A.Ş. önündeki uygulama noktasında oluşturulan yaşam tüneli, sürücü ve yolculara trafik kuralları konusunda interaktif bir eğitim sunuyor.

Emniyet kemeri, kırmızı ışık ihlali, cep telefonu kullanımı, kask kullanımı, aşırı hız, yorgun ve uykusuz araç kullanma gibi konularda içeriklerle dolu videolar ve spotlarla sürücüler bilgilendiriliyor. Proje kapsamında, yaşam tüneline giren 121 sürücü ve 233 yolcuya trafikte yaşam kurtaran bilgiler verildi.

Projenin uygulandığı süre zarfında sürücülerin ve yolcuların daha dikkatli ve kurallara uygun davranışlar sergiledikleri gözlemlendi. Yalova Emniyet Müdürlüğü, projenin başarıyla devam etmesi adına şehirlerarası yollardaki sabit denetim noktaları ve uygun alanlarda sürücülerin farklı trafik güvenliği konularında bilgilendirilmelerini sağlamak üzere projeyi sürdüreceğini açıkladı.

Editör: Ömer Faruk