Haber Merkezi- Vali Kaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları İdil Özdemir Doğan ve Deniz Pişkin, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcıları Selahattin Aras ve Muharrem Çobankent, il genel meclis üyeleri ve 43 köy muhtarı katıldı.

Toplantıda, Vali Kaya köy muhtarlarıyla tanışarak, köyler hakkında bilgi aldı ve İl Özel İdaresi tarafından köylerde sunulan hizmetleri değerlendirdi. Gelecek döneme ilişkin çalışmaların görüşüldüğü toplantıda, su israfının önlenmesi, akıllı su sayaçlarının kullanımı ve kaçak yapılaşma ile mücadele konuları ele alındı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi

Yeni seçilen ve görevine devam eden bütün muhtarlara tebriklerini ileten Vali Hülya Kaya, Yalova'nın köylerinde su israfının önlenmesi, akıllı su sayaçlarının kullanımı, su bakım ve onarım teknik ekiplerinin kurulması yönünde talimat verdi.

Ayrıca, kaçak yapılaşmanın önlenmesi gerekliliğini vurgulayan Kaya, eğitim konularına da değindi ve köy okullarının iyileştirilmesi ile taşımalı eğitim konularında talimatlar verdi.

Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, kendileriyle gerçekleştirilen toplantıda sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Dr. Hülya Kaya'ya teşekkür etti.

Editör: Fatma Zehra