Haber Merkezi- Marmara'nın önde gelen iş insanları, Yalova'da bir araya geldi. Yalova Genç Girişimciler Kurulu'nun öncülüğünde, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Marmara Bölge Toplantısına; TOBB Girişimcilik Müdürü Duygu Kılıç ve Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya'nın yanı sıra Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Bursa ve Balıkesir İl İcra Kurul Başkanları ve Kurul Üyeleri katıldı.

Yalova’da Hangi İlçede Kaç Kişi Yaşıyor? Yalova’da Hangi İlçede Kaç Kişi Yaşıyor?

Sorunlar ve talepler ele alındı

Toplantı, bölgesel iş birliği ve iş fırsatlarının değerlendirildiği bir platform olarak düzenlendi. Katılımcılara TOBB'un mevcut çalışmaları hakkında bilgi verildi. Ayrıca, sektörel sorunlar tartışıldı ve talepler masaya yatırıldı.

Genç Girişimciler, bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlama kararlılıklarını vurguladılar. Toplantıya katılanlar, edindikleri bilgi ve deneyimlerle daha güçlü bir gelecek için çalışacaklarını belirttiler.

Toplantının ardından Yalova Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, misafirleriyle birlikte Garden A.Ş.’de yer alan çiçekçileri ziyaret etti.

Kaya, “İş dünyasının önde gelen isimlerini kentimizde ağırlamaktan onur duyduk”

Toplantının sonunda katılımcılara teşekkür eden Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Safa Kaya, “TOBB Marmara Bölge Toplantısı'nın Yalova'da gerçekleşmesi, bölgesel iş birliğine önemli bir katkı sağladı.

Toplantıda, bölge olarak gelecekte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ev sahipliğini yaptığımız bu toplantıda, iş dünyasının önde gelen isimlerini kentimizde ağırlamaktan onur duyduk.

Bu vesileyle, katılımcılara teşekkür ediyor, bölgesel iş birliğinin daha da güçlenerek devam etmesini diliyorum,” dedi.

Editör: Fatma Zehra