Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek ve Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu'nu makamında ağırladı. Acar, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, ilçedeki çalışmalar hakkında konuklara bilgi verdi ve Termal'deki turizm faaliyetlerine yönelik planlamalardan bahsetti.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi

Turizmin önemine vurgu yapan Demiryürek ise Termal'in ülkenin önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu ve Termal Belediyesi'nin çalışmalarının büyük önem taşıdığını ifade etti. YTSO olarak turizm alanında önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Demiryürek, Termal Belediyesi ve YTSO arasındaki iş birliğinin yeni dönemde artarak devam etmesini arzu ettiğini dile getirdi.

Demiryürek ayrıca, yeniden seçilen Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar'ı tebrik ederek başarılar diledi. Ziyarette, iş birliği ve koordinasyonun önemi üzerinde duruldu ve karşılıklı istişareler gerçekleştirildi.

Editör: Emir Aydın