Haber Merkezi- Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, sahte hac organizasyonlarına karşı uyarıda bulunarak "Hac vizesi" olmadan hac ibadetinin gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu. Bu açıklama, hac ibadetini yerine getirmek isteyenler için önemli bir bilgilendirme niteliği taşıyor.

Hac ibadetini yerine getirmek isteyenlerin dikkat etmesi gereken noktalara değinen bakanlık yetkilileri, hac ibadetinin sadece ilgili yetkili makamlarca ve ülkelerin hac işleri ofisleri aracılığıyla verilen hac vizesiyle veya resmi hac ibadeti yapılmayan ülkeler için "Nasak Hac" platformu üzerinden gerçekleştirilebileceğini vurguladılar.

Ayrıca, umre, turizm, çalışma, aile ziyareti, transit ve diğer vize türlerinin hac ibadetini yerine getirmede geçerli olmayacağına dikkat çekilerek, hac ibadetini yapmak isteyenlerin mutlaka "Hac vizesi" alması gerektiği önemle belirtildi.

Marmara Belediyeler Birliği’nden Sokak Hayvanları Araştırma Raporu! Marmara Belediyeler Birliği’nden Sokak Hayvanları Araştırma Raporu!

Bu detaylı açıklama, hac ibadetini gerçekleştirmek isteyenler için güvenli ve düzenli bir sürecin sağlanmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Fatma Zehra