Sakarya'da yaşayan ve karnından konuşturduğu kuklası "Ece" ile tanınan 3. sınıf öğrencisi Elvin Naz Mansur, 23 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu oldu. Kendisi için heyecan verici bir deneyim olan bu ziyarette Mansur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kuklası "Ece"yi tanıttı ve yeteneğinden bahsetme fırsatı buldu.

Elvin Naz Mansur, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında karnından konuşan kuklaların hikayelerini öğrenerek etkilendi. Bu alanda annesi ve öğretmeniyle birlikte çalışmalarına devam eden Mansur, kuklası "Ece" ile arkadaşlarına eğitici oyunlar oynamaya başladı.

Kuklasıyla birlikte şarkılar söyleyen ve şiirler okuyan Mansur, en zorlandığı noktanın kuklası "Ece"ye uygun ses tonunu yakalamak olduğunu dile getirdi. Ancak, kendini geliştirmek için sürekli olarak çalıştığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği buluşmanın çok mutlu edici olduğunu ifade eden Mansur, Cumhurbaşkanı'nın kendisine tavsiyeler verdiğini ve bu anın en özel anının Erdoğan'ın "Ece"yi eline alması olduğunu belirtti.

HÜDA PAR'dan DEM Parti'ye Sert Tepki: Kaos Peşindeler! HÜDA PAR'dan DEM Parti'ye Sert Tepki: Kaos Peşindeler!

Karnından konuşma yeteneğini geliştirmeye devam eden Mansur, ileride sınıf öğretmeni olmayı hedefliyor.

Editör: Emir Aydın