Portekiz futbolunun deneyimli isimlerinden André Villas-Boas, Porto kulübünün başkanı olarak atandı. 17 Ekim 1977 doğumlu Villas-Boas, futbol kariyerine 16 yaşında Bobby Robson ile Porto'da başladı ve o günden beri futbol dünyasında iz bırakan bir isim oldu. İyi derecede İngilizce bilmesi, onun uluslararası alanda başarılı bir kariyer yapmasını sağladı.

Villas-Boas, teknik direktörlük kariyerine Britanya Virjin Adaları millî takımıyla başladıktan sonra José Mourinho'nun yanında çalışarak büyük kulüplerde tecrübe kazandı. UEFA Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi önemli turnuvalarda başarılar elde etti.

2010 yılında Porto'nun başına geçtiğinde, kısa sürede takımı ligde namağlup şampiyon yaparak Avrupa'nın dikkatini çekti. UEFA Avrupa Ligi'ni kazanarak tarihe geçen Villas-Boas, futbolculuk kariyerinden gelen bilgi ve taktiksel zekasıyla teknik direktörlük kariyerinde de büyük başarılar elde etti.

Siyonistlerden Çağrı: Refah Kentini Boşaltın! Siyonistlerden Çağrı: Refah Kentini Boşaltın!

Şimdi ise Porto'nun başkanı olarak göreve başlayan Villas-Boas, kulübün geleceğine yön verecek. Porto taraftarları, onun liderlik becerileri ve futbol bilgisiyle kulübü nereye taşıyacağını heyecanla bekliyor.