HABER MERKEZİ - Elektrik kesintisiyle bağlantılı olarak İspanya'da en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Üç ayrı olayda ölenlerden biri, Galiçya'nın Taboandela kasabasında yaşayan yaşlı bir çift ve oğulları.

Diğer iki vakada ise Valensiya eyaletinde 46 yaşında bir kadın ve Madrid'in güneyinde bir bölgede başka bir kadın hayatını kaybetti.

Taboandela'daki kazayla ilgili olarak, dün sabah ölü bulunan ebeveynler ve oğullarının ölümleri yetkililer tarafından arızalı bir jeneratörle bağlantılı olabilecek karbon monoksit solunmasına bağlanıyor.

İkinci olay ise sağlık sorunları olan bir kadınla ilgili. Valensiya'nın Algira kasabasında yaşayan kadının, kullandığı oksijen makinesinin elektrik kesintisi nedeniyle çalışmayı durdurması üzerine hayatını kaybettiği bildirildi.

Peygamber Efendimize Hakaret Eden Mervan Kivan İçin Yakalama Kararı Çıkartıldı Peygamber Efendimize Hakaret Eden Mervan Kivan İçin Yakalama Kararı Çıkartıldı

Madrid'in Carabanchel bölgesinde meydana gelen üçüncü bir olayda, 56 yaşındaki bir kadının bir mumun neden olduğu yangın nedeniyle öldüğü kaydedildi.

Muhabir: Musap Yeşilmen