HABER MERKEZİ – Hindistan'ın dün gece saatlerinde Pakistan'a yönelik başlattığı saldırılara işgalci İsrail'den destek açıklaması geldi. Saldırılarda 26 sivilin hayatını kaybettiği belirtilirken, İsrail'in Hindistan Büyükelçisi Reuven Azar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İsrail, Hindistan'ın kendini savunma hakkını desteklemektedir. Teröristler, masumlara karşı işledikleri iğrenç suçlardan saklanabilecekleri bir yer olmadığını bilmelidir” dedi.

ABD, Katar’ın Suriye’de maaş ödemeleri için sağladığı finansmanı onayladı ABD, Katar’ın Suriye’de maaş ödemeleri için sağladığı finansmanı onayladı

Hindistan'ın hava saldırılarında çoğu kadın ve çocuk olmak üzere çok sayıda sivilin şehit edildiği bildirildi. İsrail'in desteği ise tepkilere yol açtı.

Muhabir: Musap yeşilmen