31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, HÜDA PAR Esenler İlçe Başkanı Abdülkerim Ortaç'ın ev sahipliğinde HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik ve belediye başkanı adayı Süphan Çelik ile ilçe belediye meclis üyesi adayları, 404 Cafe'de bir araya geldi. Kafe ortamında düzenlenen tanıtım programında açılış konuşmasını Hür Dava Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik yaptı. Güvendik, belediye başkan adayı Süphan Çelik ve meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada seçim stratejileri hakkında bilgi verirken, HÜDA PAR'ın hedeflerine vurgu yaptı. İl Başkanı Güvendik, "Biz doğru insanlarla yürüyoruz, siz de doğru insanlarsınız. Bizim yolumuzda menfaat yoktur. Toplum, karşılıksız siyaset yapan ve hizmet eden adayları görsün, diğer siyasetçiler sizleri örnek alsınlar. HÜDA PAR adayları karşılık beklemez, sadece Allah'tan bekler. Gezmediğimiz bir esnaf, gezmediğimiz bir cadde kalmasın. Her gün ev ziyaretleri yapalım. Bu topluma hizmetkar olduğumuzu anlatalım. İnanmış insanlarla yol yürüyoruz. Gençlerle el ele vereceğiz." şeklinde konuştu.

"Bu memleket için fedakarlık yapabilecek bir kadro var. Eğer iyi çalışmazsanız, dürüst çalışmazsanız, bu kadrolar geliyor. Bu emanetleri sizin elinizden alır ve gereği gibi işlerini yapar. En azından HÜDA PAR bunu ortaya koyacaktır. Bu yüzden yaptığınız her çaba, her adım, her çalışma memleket için çok kıymetlidir. İnşallah biz başaracağız. Sağlam adımlarla yürümek istiyoruz. Sizlerle sağlam insanlarla yan yanayız, Esenler'e başarıya gidecek yolları birlikte döşemek istiyoruz ve bu memleketin insanları görsün. Dürüstçe siyaset yapılabilir, şeffaf bir siyaset yapılabilir, güzel bir belediyecilik olabilir, insanların malı insanlara harcanabilir. Gerçekten insanımızın kendi malını, kendi sermayesini kendi hizmetine sunabilmek hedefimizdir. İnşallah biz bu işi yapabiliriz, biz bu işi başarabiliriz, inanıyoruz da, Allah'ın izniyle." diyen Güvendik, "Adım adım başarıya gideceğiz. Beraber gideceğiz, beraber yapacağız. İyi bir kadro ve her memleketten olması ayrı bir güzellik. İnsana enerji veriyor." ifadelerini kullandı.

Belediye başkan adayı Süphan Çelik ise konuşmasında "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir" diyerek yola çıktıklarını ifade etti. Program sonunda çekilen fotoğraflar hatıralarda yerini aldı.

HÜDA PAR'dan NATO'ya Eleştiri: Türkiye, Emperyalist Kararları Veto Etmeli HÜDA PAR'dan NATO'ya Eleştiri: Türkiye, Emperyalist Kararları Veto Etmeli

Editör: Ömer Faruk