Yüksek Seçim Kurulu Haberleri

Yüksek Seçim Kurulu haberleri ve güncel Yüksek Seçim Kurulu gelişmeleri, Yüksek Seçim Kurulu ile ilgili tüm video, Yüksek Seçim Kurulu fotoğrafları ve Yüksek Seçim Kurulu haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Güncel

Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart seçimlerine yapılan itirazları görüşmeye devam ediyor. Bugün, Kurul 22 başvuruyu ele aldı.

Yerel seçim

YSK, Şanlıurfa'nın Siverek, Halfeti ve Nevşehir'in Ürgüp ilçelerinde seçimlerin yenilenmemesi kararını verdi.

Siyaset

YSK, seçim sonuçlarına yapılan itirazları karara bağladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin yapılan itirazları karara...

Seçim 2024

CHP lideri Özgür Özel'in temsil ettiği heyet, Yüksek Seçim Kurulu'na giderek Hatay'daki seçim sonuçlarına ilişkin itirazlarını iletti.

Seçim 2024

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), DEM Parti'nin Van'daki başvurusunu kabul etti ve mazbatanın Abdullah Zeydan'a verilmesine karar verdi.

Seçim 2024

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, veri akışının devam ettiğini, yarın gün içerisinde genel bir değerlendirme yapılacağını bildirdi.

Siyaset

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından oy kullanma saatleri 32 ilde 07.00-16.00, diğer illerde 08.00-17.00 olarak açıklandı.

Siyaset

Seçim Sonuçları Canlı Yayında! Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan yerel seçim sonuçları artık parmaklarınızın ucunda!

Yalova

Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, okul kantinlerinin seçim...