uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Güncel

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'nda 2 tırın çekici kısmında yapılan aramada 59 kilogram Ecstacy hap ele geçirildi.

Güncel

Elazığ’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı.

Güncel

Malatya'da Kale uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, 8 kilogram skunk maddesi ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Diyarbakır'da geçtiğimiz mart ayı içerisinde uyuşturucu satan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 764 şüpheliden 74'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güncel

Kırıkkale'de durdurulan yolcu otobüsünde yapılan aramada, 23 kilo 794 gram uyuşturucu madde skunk ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

Güncel

Batman'da mart ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 180 olayda 193 şüpheli şahsın yakalandığı bildirildi.

Güncel

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde, durumundan şüphelenilen bir otomobilde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilirken, otomobildeki 3 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Eskişehir'de, aracında uyuşturucu madde ele geçirilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncel

Van'da "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Güncel

Isparta’da gerçekleştirilen “Narkoçelik" operasyonunda 56 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı, 8 şüpheli tutuklandı.

Güncel

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi, şüpheliler tutuklandı.

Güncel

Bir yolcu treninde yapılan aramada, 18 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.