soykırım Haberleri

soykırım haberleri ve güncel soykırım gelişmeleri, soykırım ile ilgili tüm video, soykırım fotoğrafları ve soykırım haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Filistin

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Gazze'de 24 bin 60 Filistinli kadın ve çocuğu şehid ettiğini duyurdu.

Dünya

Dünya Bankası, Gazze'deki kritik altyapı hasarının 18,5 milyar ABD doları olduğunu tahmin ediyor.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 845'e, yaralıların sayısı 75 bin 392'ye yükseldi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 782'ye, yaralıların sayısı 75 bin 298'e yükseldi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 705'e, yaralıların sayısı 75 bin 190'a yükseldi.

Dünya

Emperyalist ABD yönetimi, kamuoyuna duyurmadan siyonist işgal rejimine milyarlarca dolarlık yeni savaş uçağı ve bomba sevkiyatına sessiz sedasız onay verdi.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 623'e yükseldiği belirtildi.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 552'ye, yaralıların sayısı 74 bin 980'e yükseldi.

Filistin

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), "Filistin halkına yönelik vahşi soykırım savaşının durdurulması" için başta Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) olmak üzere...

Filistin

Uluslararası Af Örgütü (Amnesty International), Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese'nin, siyonist rejimin Gazze'ye yönelik saldırılarını ele alan...

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 490'e, yaralıların sayısı 74 bin 889'a yükseldi.

Dünya

BM'nin İşgal Altındaki Filistin Toprakları Özel Raportörü Francesca Albanese, işgal rejiminin Gazze Şeridi'nde soykırım yaptığına inanmak için yeterince ve doğruluğu...