şehid Haberleri

şehid haberleri ve güncel şehid gelişmeleri, şehid ile ilgili tüm video, şehid fotoğrafları ve şehid haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'ya baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi sözde askerleri, 13 yaşındaki bir çocuğu şehid etti.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 623'e yükseldiği belirtildi.

Eğitim

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 333'e yükseldiği belirtildi.

Filistin

Filistin resmi haber ajansı WAFA, işgalci rejimin düzenlediği saldırılarda 20 yılı aşkın süredir Ajans bünyesinde çalışan bir gazetecinin daha katledildiğini...

Dünya

Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısı 32 bini aştı.

Filistin

Mahmud Abbas yönetimi, Filistin halkının hak ve özgürlük mücadelesinin yanında saf tutmak yerine işgalci katiller tarafından şehid edilen mücahitlerin cenaze...

Filistin

HAMAS, Gazze'ye yardım girişlerinden sorumlu olan Tuğgeneral Abdürrauf Mebhuh'un siyonist işgal rejimi tarafından şehid edilmesini kınadı.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 31 bin 726'ya yükseldiği belirtildi.

Filistin

Birleşmiş Milletler (BM) Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, siyonist işgal rejiminin Gazze'de 13 binden fazla çocuğu şehid ettiğini...