katliam Haberleri

katliam haberleri ve güncel katliam gelişmeleri, katliam ile ilgili tüm video, katliam fotoğrafları ve katliam haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Filistin

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, siyonist işgal rejimi sözde ordusunun Gazze'de 24 bin 60 Filistinli kadın ve çocuğu şehid ettiğini duyurdu.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 845'e, yaralıların sayısı 75 bin 392'ye yükseldi.

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 623'e yükseldiği belirtildi.

Dünya

Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’ne yönelik 10 gündür devam eden kuşatma sırasında yaptıkları saldırılarda, 200 sivili katletti.

Dünya

Fransız Ulusal Meclisi, Paris polisinin 1961 yılında Cezayirlilere karşı uygulanan "kanlı ve canice baskıyı" kınayan bir kararı kabul etti.

Dünya

Gazze'de, işgal saldırısının başlangıcından bu yana şehit olanların sayısı 32 bin 552'ye, yaralıların sayısı 74 bin 980'e yükseldi.

Dünya

Gazze Şeridi'nin çeşitli yerlerinde 174'üncü gününde de devam eden işgal bombardımanında çok sayıda Filistinli şehit oldu, birçok kişi de yaralandı.

Filistin

Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS), "Filistin halkına yönelik vahşi soykırım savaşının durdurulması" için başta Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) olmak üzere...

Dünya

BM'nin İşgal Altındaki Filistin Toprakları Özel Raportörü Francesca Albanese, işgal rejiminin Gazze Şeridi'nde soykırım yaptığına inanmak için yeterince ve doğruluğu...

Filistin

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 414'e yükseldiği belirtildi.

Eğitim

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 32 bin 333'e yükseldiği belirtildi.

Dünya

Siyonist işgalcilerin, Gazze Şeridi'ne Ramazan ayı boyunca yaptığı saldırılarda çoğu kadın ve çocuk olmak üzere bin 114 kişi şehit oldu.