Gözaltı Haberleri

gözaltı haberleri ve güncel gözaltı gelişmeleri, gözaltı ile ilgili tüm video, gözaltı fotoğrafları ve gözaltı haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Güncel

Batman'da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Güncel

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir araçta yapılan aramada çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı.

Güncel

Kahramanmaraş merkezli düzenlenen operasyonda 'Canık Çetesi' adı verilen suç örgütü çökertilirken, 20 şüpheli tutuklandı.

Güncel

İstanbul'un İstiklal Caddesi'nde, Siyonist rejim ile devam eden ticareti protesto etmek isteyen bir grup, polis müdahalesiyle gözaltına alındı."

Güncel

Besni ilçesinde yapılan operasyonda, uyuşturucu madde bulunduran 4 kişi yakalandı."

Güncel

FETÖ'ye üye olmak suçundan hakkında 1 yıl 13 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen...

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda arama kaydı bulunan 2️ bin 6️6️ firarinin yakalandığını açıkladı.

Güncel

Bursa'nın Gemlik ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 64 şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Kilis'in Musabeyli ilçesinde, Kızılkent köyünde izinsiz kazı yapan 13 şüpheli suçüstü yakalandı.