Fransa Haberleri

Fransa haberleri ve güncel Fransa gelişmeleri, Fransa ile ilgili tüm video, Fransa fotoğrafları ve Fransa haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Filistin

Fransa'da yarının siyasetçileri ve ülkenin önde gelen isimlerinin yetiştirildiği Sciences Po okullarında, Filistin'e destek eylemleri başlatıldı.

Güncel

Fransa, Beyrut'taki parlamento başkanına işgal rejimi ile Hizbullah arasında bir ateşkes önerisini iletmiştir.

Filistin

Fransa Dışişleri Bakanlığı yakınında, göstericiler Gazze için açlık grevi başlattı.

Dünya

Rusya, Ukrayna'ya Asker Gönderme Tehditleriyle Fransa'yı Uyardı

Dünya

Burundi'de Ramazan ayı yardım çalışmalarını sürdüren Fransa Yetim Eli, gerçekleştirdiği kurban projesini, iftar yemeği sonrasından hayırseverlerin verdiği zekât, fitre ve...

Dünya

Ramazan yardım çalışmaları kapsamında Fransa Yetim Eli, Burundi'de faaliyetlerini sürdürüyor.

Dünya

Fransa Savunma Bakanı Sébastien Lecornu, Paris’in Ukrayna’ya 'yüzlerce' zırhlı personel taşıyıcı araç ve Aster30 model uçaksavar hava savunma sistemi sevk...

Ekonomi

Uluslararası Para Fonu, Dünya Bankası ve Dünya Altın Konseyi'nin verilerine göre, en çok altın rezervine sahip 11 ülke belli oldu.

Spor

Fransa Futbol Federasyonu'nun (FFF), milli takımdaki futbolculara oruç tutma yasağı koyması nedeniyle Mahamadou Diawara'nın kamptan ayrıldığı belirtildi.

Dünya

Fransız Ulusal Meclisi, Paris polisinin 1961 yılında Cezayirlilere karşı uygulanan "kanlı ve canice baskıyı" kınayan bir kararı kabul etti.

Dünya

Fransa'da, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı derneğe el yapımı yanıcı ve patlayıcı madde ile saldırıda bulunuldu.