Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri Görsel Haber | Medyadaki Gözünüz | Türkiye'nin En İyi Haber Sitesi sitemizde


Güncel

Altın piyasasında son dönemdeki dalgalı seyir, gram altın fiyatını bugün 2.444 TL'ye yükseltti.

Dünya

Morogoro'da Alcaeda Altın Madeni Çöktü, 5 Madenci Yaşamını Yitirdi

Bilim-Teknoloji

Sosyal medya paylaşımları ve çevrimiçi alışverişlerimiz, siber suçlular için altın değerindeki kişisel verilerimizi tehlikeye atıyor. İşte bu tehditlere karşı korunmanın...

Güncel

Siirt'te bir halı yıkama firması, müşterisinin bıraktığı halıların arasından 60 bin lira değerinde altın buldu ve sahibine teslim etti.

Güncel

Ortadoğu'daki gerilim ve ekonomik faktörler altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. altın altın ve gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcıların dikkatini...

Röportaj

Altın alımında dikkat edilmesi gereken noktaları aktaran kuyumcu Sait Akbaş, sahte ve imitasyon altınlar konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Ekonomi

Spot: Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önemli bir değerlendirme yaparak gram altının 3000 lirayı geçeceğini öngördü.

Ekonomi

"Altın Ons Fiyatı Dün Rekor Kırdı, Bugün Durağan Seviyede"

Ekonomi

Güne yükselişle başlayan altının gramı 2 bin 361 lira seviyesinden işlem görüyor.

Ekonomi

Altın fiyatları, güne düşüşle başladı; gram altın 2.341 liradan, çeyrek altın ise 4.141 liradan satılıyor.

Ekonomi

Güne yükselişle başlayan altının gramı 2.341 lira seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın ise 4.206 liradan satılıyor."

Ekonomi

Uluslararası Para Fonu, Dünya Bankası ve Dünya Altın Konseyi'nin verilerine göre, en çok altın rezervine sahip 11 ülke belli oldu.