Haber Merkezi- Gece kulübü olarak işletilmesine karşı olduklarını belirten Şeker, "Her türlü başvuruda bulunduk. Gürültü nedeniyle şikayet ettik. Ancak hiçbir çözüm alamadık" şeklinde konuştu.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan Gayrettepe semtindeki 16 katlı bir binanın bodrum katında tadilat çalışmaları yapılan bir gece kulübünde meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak 9 kişi gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Gayrettepe'deki yangın sonrasında apartman yöneticisi Şule Şeker, şunları söyledi: "Yangın sırasında binada bulunmuyordum. Gece kulübü olarak işletilmesini istemedik. Her türlü başvuruda bulunduk, ancak gürültü nedeniyle şikayetlerimiz hiçbir sonuç vermedi."

Şeker, "GECE KULÜBÜ OLARAK İŞLETİLMESİNİ İSTEMEDİK!" başlığı altında açıklamalarına devam etti. Apartmanın üçüncü katında yaşadığını belirten Şeker, şu ifadeleri kullandı: "Dün gece kulübünde üzücü bir kaza yaşandı.

Biden ve Kral 2. Abdullah Gazze'deki Durumu Görüştü! Biden ve Kral 2. Abdullah Gazze'deki Durumu Görüştü!

Apartmanımızdan ayrı, ruhsatlı bir alan. Ancak biz, apartman yönetimi olarak bu durumu istemedik.

Başvurular yaptık ancak sonuç alamadık. Apartmanın üçte biri gece kulübüydü. 30 yıldır burada yaşıyorum. Her türlü başvuruda bulunduk, ancak gürültüyle ilgili hiçbir çözüm bulunamadı.

Ben olay sırasında binada değildim. Ancak apartman görevlileri hızla müdahale etti. Doğalgaz ve elektrik hemen kesildi. Tadilatın devam ettiği konusunda bilgimiz vardı. Ancak bu tür bir facia beklemiyorduk."

Editör: Fatma Zehra