Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçe genelinde olduğu gibi sahil şeridinde de temizlik alarmı verdi. Sahil şeridinin temizliğinin, ilçe halkının yaz mevsiminde keyifle zaman geçirebilmesi için önemli olduğunu belirten Başkan Yele, kıyı şeridinde biriken kum tepeciklerinin temizlenmesi için başlatılan çalışmaları sahil şeridinde inceledi.

Yalova’da Hangi İlçede Kaç Kişi Yaşıyor? Yalova’da Hangi İlçede Kaç Kişi Yaşıyor?

Başkan Yele, ilk etapta sahilin yaklaşık 600 metrelik bölümünde iş makineleriyle kıyı şeridinde biriken kum tepeciklerinin kıyıya çekilerek kumsalın genişletildiğini açıkladı. Hafta sonuna kadar bu bölgedeki çalışmaların tamamlanacağını belirten Yele, kıyıya çekilen kumların kuruduktan sonra üzerindeki malzemelerin kum eleme makinesiyle eleneceğini ve böylece kumsal temizliğinin sağlanacağını ifade etti.

Ayrıca, Mokamp Alanı'ndaki düzenleme çalışmalarının da sona geldiğini aktaran Başkan Yele, tepki gören terfi istasyonu bacaları ve palmiye ağaçlarının etrafına düzenleme çalışmaları yapılacağını ve tüm sahil şeridinde düzenleme çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti. Çiftlikköy halkının kumsalları en verimli şekilde kullanabilmesi adına yaz döneminde çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: görsel haber