Yalova'daki Cinetime ve Cinemapink sinema salonlarında birçok yeni film gösterime girdi.

Yalovalı sanatseverler ve sinema tutkunları, Cinetime ve Cinemapink sinema salonlarında buluşuyor.

Cinetime, Yalova Özdilek Alışveriş Merkezi'nde; Cinemapink ise Star AVM'de yer alıyor.

Bu hafta itibariyle yeni filmler gösterime girdi.

Sinema izlemeyi evde dinlenme aracı olmaktan çıkarıp, sosyal bir aktivite haline getirmek isteyen Yalovalı sanatseverler için çeşitli film seçenekleri sunuluyor.

Cinetime ve Cinemapink salonlarında hem yerli hem de yabancı yapımlar, dram, korku, psikolojik gerilim, komedi, aksiyon, biyografi türlerinde ve çocuklar için komedi ile animasyon türlerinde filmler gösterime giriyor.

Filmlerin Detayları:

  1. Becky'nin Gazabı: Becky ve köpeği Diego'nun hikayesini konu alan bu filmde, Becky, Neo-Naziler tarafından ailesini kaybettikten sonra köpeği Diego'nun kaçırılması üzerine intikam almak için harekete geçer.

  2. Hayali Arkadaşlar: Unutulmuş hayali arkadaşların çocuklarla yeniden buluştuğu büyülü bir macerayı anlatan bu filmde, bir kız çocuğu, hayali arkadaşların süper güçleri olduğunu keşfeder.

  3. Tombul Mombul Takımı: Sırt Sırta: Combat Wombat, şehrini bir metaevren simülasyonuna dönüştürmekle tehdit eden kötü bir teknoloji dehasına karşı mücadele eder.

  4. Alem-i Cin 5: Azap: İstanbul'da yaşayan Aslı, babasının ölüm haberi üzerine köyüne döner ve köyde cinlerle mücadele etmek zorunda kalır.

  5. Ziyaretçiler: Bölüm 1: Tatile çıkan genç bir çiftin yolculukları sırasında başlarına gelen korkunç olayları konu alan bu film, üç maskeli katilin saldırısıyla kabusa dönen bir geceyi anlatıyor.

  6. Gece Avı: Moira Cole, sevdiklerinin ölümünden sonra yeni bir hayat kurmaya çalışırken, hikayesinin filme dönüştürülmesiyle geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

  7. Dünya Malı Eksi Bir: Vural, ustasının intikamını almak için bir kumarhanede çalışmaya başlar ve birçok tehlikeli durumla karşı karşıya kalır.

  8. Furiosa: Mad Max serisinin bir parçası olan bu film, Furiosa'nın nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü ve eve dönüş yolunda karşılaştığı zorlukları anlatıyor.

  9. Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık: Gelecekte baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşadığı ve insanların gölgede kaldığı bir dünyayı konu alıyor.

  10. Cadı: Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından uyarlanan film, genç bir dulun, zorla evlendirildiği kişi ve yaşadığı köşk hakkındaki gizemleri çözme hikayesini anlatıyor.

    Yalova’da 33 Milyon Liralık Asfalt Plenti Törenle Hizmete Girdi Yalova’da 33 Milyon Liralık Asfalt Plenti Törenle Hizmete Girdi
  11. Kung Fu Panda 4: Ejderha Savaşçı Po, Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olarak yeni görevinde birçok sorunla karşılaşır.

  12. Back to Black: Amy Winehouse'un hayatını anlatan film, şöhret basamaklarını çıkışı ve albümü "Back to Black"in yayınlanışına odaklanıyor.

  13. Tarot: Bir grup arkadaşın, kutsal bir tarot falı kuralını ihlal etmeleriyle serbest bıraktıkları kötülüğe karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor.

Kaynak: Görsel Haber