Görsel Haber - HÜDA PAR'ın Yalova Belediye Başkan adayı Ayatullah Uyar, sosyal medya hesabından seçim stratejisi ve belediyecilik anlayışına dair önemli bir açıklama yaptı. Uyar, başarının sadece oy çokluğuna veya kazanmaya endekslenmemesi gerektiğini belirterek, önemli olanın insanlara neden oy verilmesi gerektiğini anlatmak olduğunu ifade etti.

Uyar, HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışının yerel yönetimin hizmetleri bir lütuf olarak pazarlamak değil, bir sanat icra etmek olduğunu dile getirdi. Belediyeciliği günü kurtarma telaşı içinde fazla iş yapma endişesine kapılmadan, şehri 20-30 yıl sonrasının temelini atacak şekilde planlamak, alt yapısını hazır tutmak ve düzenli bir imar planı ile ferah ve planlı bir şehir inşa etmeye odaklanmak olarak tanımlayan Uyar, bu bilinçle icra edilen belediyecilik anlayışının sağlam ve kalıcı bir şehir inşa etmeye olanak sağladığını söyledi.

Açıklamasında medeniyetin evlatları olarak milletin ve memleketin sorunlarına çözüm reçeteleri sunduklarını belirten Uyar, hizmetin karşılığını Allah'tan beklediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını ifade etti.

Ayatullah Uyar: İnşaat Mühendisi ve Yalova'da İnşaat Sektöründe Aktif İşadamı

Ayatullah Uyar, 1994 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğan bir inşaat mühendisi ve işadamıdır. İlköğretimini Solhan ilçesinde tamamladıktan sonra ortaöğrenimini Van'da gerçekleştirmiş ve Kayseri Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Meslek hayatına inşaat sektöründe adım atan Uyar, kendi inşaat firmasını kurarak birçok ilde çeşitli inşaat projelerini yönetmiştir. Son 6 yıldır ise Yalova'da aktif bir şekilde inşaat sektöründe çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yalova’da Araç Sayısı 86 Bin 853’e Ulaştı! Yalova’da Araç Sayısı 86 Bin 853’e Ulaştı!

Editör: Ömer Faruk