Sürücü Eğitimlerinde Yeni Dönem: Direksiyon Sınavları 40 Dakikaya Uzatılacak Sürücü Eğitimlerinde Yeni Dönem: Direksiyon Sınavları 40 Dakikaya Uzatılacak

Görsel Haber - 2023-2024 güz dönemi bitirme sınavları için heyecan dorukta! İstanbul Üniversitesi AUZEF final sınavları üç oturum halinde gerçekleşiyor ve adaylar şimdi soru kitapçığı ve cevapları için bekliyor. İşte, merakla beklenen bilgiler:

Sınav Tarihleri: AUZEF final sınavları 6-7 Ocak tarihlerinde üç oturum halinde gerçekleşti. Her ders için 20 sorunun sorulduğu sınavda, adaylara 30 dakika süre verildi.

Soru Kitapçığı ve Cevaplar: Sınavın ardından soru kitapçıkları ve cevaplar, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden ders bazlı olarak yayımlanacak. Soru itiraz süreci de sınavın tamamlanmasını takiben başlayacak.

Sonuç Tarihi: Bitirme sınavına ait harf notları 16 Ocak'ta AKSİS siteminden duyurulacak. Bu tarihe kadar adaylar, sorularını inceleyebilir ve itirazlarını iletebilirler.

Soru İtiraz Süreci: Soru itirazları, sınavların tamamlandığı günü takip eden iki iş günü içerisinde alınacak. 06-07 Ocak tarihlerindeki sınavın ardından 9 Ocak 2024 tarihinde süre sona erecek.

AUZEF öğrencileri, sınav süreciyle ilgili güncel bilgileri resmi kaynaklardan takip edebilirler. Başarılar dileriz! (Haber Merkezi)

Editör: Ömer Faruk