Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Netanyahu'nun Konuşmasına Tepki! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Netanyahu'nun Konuşmasına Tepki!

Emek ve Demokrasi Platformu Kutlaması: Kocaeli'deki kutlamalar, KESK, TMMOB ve TTB'nin öncülüğünde gerçekleşecek. Belediye İşhanı'ndan eski Real AVM'nin otoparkına yürüyüşle başlayacak olan etkinlik, saat 12.00'de başlayacak. Grup, saat 13.30'da Real AVM'nin otoparkında ortak bir basın açıklaması yapacak. Kutlamalar, sanatçı Ozan Koç'un türküleriyle son bulacak.

Hak-İş Konfederasyonu Kutlaması: Hak-İş Konfederasyonu, Kocaeli Kongre Merkezi önünde saat 13.00'te geniş katılımlı bir miting düzenleyecek. Mitinge, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve konfederasyona bağlı sendikaların genel başkanları da katılacak. Miting için Marmara ve İç Anadolu bölgelerinden gelen işçiler, kongre merkezinin üst tarafındaki otoparka araçlarını bırakacak ve buradan alana geçecek. Yaklaşık 20 bin kişinin katılımı bekleniyor.

Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri Kutlaması: Gebze'de ise basın açıklamasıyla sınırlı bir etkinlik gerçekleşecek. Gebze Kent Meydanı'nda saat 15.00'te düzenlenecek basın açıklamasına CHP, TİP, EMEP gibi siyasi partilerin ve derneklerin katılması bekleniyor. Diğer kutlamaların Marmara bölgesinde yapılacak mitingler nedeniyle bu yıl Gebze'de daha sade bir etkinlik planlanmış.

Kaynak: Görsel Haber