Haber Merkezi- Jeoloji Mühendisleri Güney Marmara Şubesine bağlı olan JMO Yalova İl Temsilciliği, seçime giderek mevcut İl Temsilcisi Ozan Burak Cangir’i yeniden göreve getirdi. Ozan Burak Cangir ve ekibi, tek liste olarak oy birliği ile yeniden temsilci seçildi.

“Kocaman bir aileyiz”
Seçime katılan TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Mehmet Yıldız, Jeoloji Mühendisleri Odasının kocaman bir aile olduğunu hatırlatarak, “Birlik ve beraberlik içinde, yeni çalışma dönemine katkı koyan, mesleğine ve odasına sahip çıkan tüm meslektaşlarıma şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum,” dedi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi

“Jeoloji Mühendisleri olarak bir ve beraberiz”
Bir önceki dönem Jeoloji Mühendisleri Yalova İl Temsilcisi Osman Kendir ise, “Jeoloji Mühendisleri olarak bir ve beraberiz! JMO Yalova İl Temsilciliğimize oy birliği ile seçilen kıymetli meslektaşımız Ozan Burak Cangir’e ve değerli yönetimine başarılar dilerim.

Tarafsızlığını ve samimiyetini mesleğin gelişimi için ön planda tutan Güney Marmara JMO Şube Başkanımız Mehmet Yıldız’a da teşekkürlerimi sunarım,” şeklinde konuştu.

Editör: Fatma Zehra