Yalova'da Otomobil Demir Korkuluklara Çarptı: Maddi Hasarlı Kaza Yalova'da Otomobil Demir Korkuluklara Çarptı: Maddi Hasarlı Kaza

Haber Merkezi- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilin valisi ile telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen seçim güvenliği toplantısında, huzur ve güven ortamında geçecek bir seçim süreci için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.

Toplantıya Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'nın yanı sıra Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Binici ve Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutanı Astsubay Görevlisi Kıdemli Üçüncü Er Eren Deneri de katıldı.

Bakan Yerlikaya, seçim güvenliği konusunun, İçişleri Bakanlığı, Yüksek Seçim Kurulu, il ve ilçe seçim kurulları ile ilgili tüm kurumlar arasında koordineli bir şekilde ele alındığını belirterek, risk analizleri doğrultusunda il seçim güvenlik planlarının hazırlandığını ifade etti.

İl Seçim Koordinasyon Merkezleri'nin oluşturulduğunu da vurgulayan Bakan Yerlikaya, her ilde İçişleri ailesiyle birlikte huzur ve güven içinde bir seçim ortamı oluşturulacağını dile getirdi.