Yalova’da 33 Milyon Liralık Asfalt Plenti Törenle Hizmete Girdi Yalova’da 33 Milyon Liralık Asfalt Plenti Törenle Hizmete Girdi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Kaplan, Temizlik İşleri Müdürü Ali Çarık ve Fen İşleri Müdürü Erdinç Yıldız ile birlikte Sahil Mahallesi'nde sahil şeridinde incelemelerde bulundu. Yaşar Okuyan Parkı'ndan başlayarak Mokamp'a kadar olan alanda park temizlikleri, sahil ve kumsal temizliği, yosunla mücadele, bakım ve onarım çalışmaları hakkında tespitler yapıldı. Başkan Yele, Mokamp alanındaki eski tuvaletin yıkımını talimat etti ve yerine yeni bir mescit ve tuvalet yapımı ile çocuk parkının yenilenmesi kararlaştırıldı.

Başkan Yele, "Çiftlikköy'ün temiz ve güzel bir şehir olması için çaba gösteriyoruz. Sahil Mahallesi'nde yapılan incelemelerle eksiklikleri tespit ettik ve gerekli çalışmaların başlatılması için harekete geçtik. İlk adım olarak Mokamp alanındaki tuvaletin yıkımı ve yerine yeni bir tuvalet ile mescit yapımı çalışmalarına başladık. Ayrıca çocuk parkının yenilenmesi de planlarımız arasında" şeklinde konuştu.

Editör: Emir Aydın