Yalova'da yaşanan korkunç bir kazada, cipin otomobile arkadan çarpması sonucu büyük bir trajedi yaşandı. Ercan M.M. yönetimindeki 06 BY 0006 plakalı cip ile Engin K. idaresindeki 34 RY 4796 plakalı otomobilin çarpışması sonucu her iki araç da kontrolünü kaybederek bariyerleri aşarak çevredeki dinlenme tesisinin bahçesine uçtu.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi

Ajda Sayınberk'in arka koltukta bulunduğu sırada dışarı fırlayıp yola savrulması sonucunda hayatını kaybettiği kaza, 1'i bebek 7 kişinin de yaralanmasıyla birlikte büyük bir acıya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, Sayınberk'in cansız bedenini tespit etti ve yaralılara müdahale etti.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, Ajda Sayınberk'in cesedi ise Yalova Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga götürüldü. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Editör: Ömer Faruk