Yalova'da aniden yükselen hava sıcaklıklarıyla birlikte serinlemek isteyen vatandaşlar, kendilerini sahile atmaktan vazgeçerek bitpazarını tercih etti. Her hafta düzenli olarak pazara uğrayan alışverişçilerin yanı sıra boş vakitlerini değerlendirmek isteyenler de tezgahları gezmek için birbirleriyle yarıştı. Bu hafta Yalova Bitpazarı'nda sıfır ürünler öne çıktı, özellikle sağlamlığı ve kalitesiyle ön plana çıkan antika aksesuarlar büyük ilgi gördü.

Yalovalılar, ikinci el ürünlere de ilgi gösterdi. Özellikle 10 TL'ye satılan yazlık tişörtler ve 5 tanesi 100 TL'ye satılan gömlekler hızla tükendi. Yazlık ürünlerin yanı sıra düğün sezonunun yaklaşmasıyla birlikte çeyizlik ürünlere de ilgi arttı.

Bitpazarı, ülke genelindeki enflasyonun etkisiyle alım gücünün düştüğü bir dönemde tüketicilere büyük bir avantaj sunuyor. Piyasa fiyatlarının çok altında ürünler bulan vatandaşlar her hafta daha fazla ilgi gösteriyor. Pazarda paketi açılmamış giyim ürünlerinden ikinci el elektronik eşyalara, antika süs eşyalarından mutfak eşyalarına kadar birçok ürün yer alıyor.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi Yalova Emniyet Müdürlüğü Operasyonunda 6 Ruhsatsız Tabanca ve 146 Fişek Ele Geçirildi

Bitpazarı, her hafta daha fazla ziyaretçi çekerek satış yapan esnafı memnun ediyor ve şehir ekonomisine canlılık katıyor. Artan kalabalıkla birlikte ürün çeşitliliği ve kalitesinin arttığı görülüyor. Hem esnaf hem de vatandaş, yaşanan yoğunluktan memnun.

Editör: Masume Masume