Yalova Belediyespor, 90. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreniyle Yaz Spor Okulları'nı başlattı. Törene belediye başkan vekili Tarık Burak Evin, Yalova Belediyespor yöneticileri, antrenörleri, sporcular ve aileleri katıldı. Evin, konuşmasında gençlerin sporla iç içe büyümesinin önemine vurgu yaparak, çocukların topluma sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri ve kariyerlerinde başarılı olmaları için sporun önemli bir araç olduğunu belirtti.

Yalova’da 10 Bin Öğrenci Uyum Haftasında Ders Başına Geçti Yalova’da 10 Bin Öğrenci Uyum Haftasında Ders Başına Geçti

Yaz Spor Okulları, çocuklar ve gençler için yaz tatillerini verimli geçirmeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor. Masa tenisi, basketbol, jimnastik, güreş ve yüzme gibi çeşitli spor dallarında eğitimler verilecek olan okullarda, sporcular deneyimli antrenörler eşliğinde hem spor yapma alışkanlığı kazanacak hem de takım ruhu ve disiplinini öğrenecekler.

Başkan Vekili Evin, törende yaptığı konuşmada sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu tür organizasyonları desteklediklerini vurguladı.

Editör: Masume Masume