Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Netanyahu'nun Konuşmasına Tepki! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Netanyahu'nun Konuşmasına Tepki!

Kartal Hürriyet Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Gebze'den ailesiyle gelen 7 yaşındaki ikizlerden Çağrı Demir, sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldı. Oyun oynarken saldırıya uğrayan Çağrı, kalça ve bacaklarından yaralandı. Diğer kardeşi Yiğit'i ise çevredekilerin müdahalesi kurtardı. Çocuk, Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve 30 dikiş atıldı.

Aile, köpeklerin sürekli şikayet edilmesine rağmen yetkililerin ilgisiz kaldığını ifade etti. Baba Recep Demir, çocuğun yoğun bakıma alınacağını belirtirken, halası Şerife Pektaş ise Kartal Belediyesi'nin gereken önlemleri almadığını dile getirdi. Mahalle sakinleri de benzer sorunlar yaşadıklarını ve yetkililerin çözüm için harekete geçmemesinden şikayetçi olduklarını dile getirdi. Sokak köpeklerinin tehlikesine dikkat çekilirken, çocuğun yaşadığı trajik olayın tekrarlanmaması için önlemler alınması talep edildi.

Editör: Ömer Faruk