Marmara Belediyeler Birliği’nden Sokak Hayvanları Araştırma Raporu! Marmara Belediyeler Birliği’nden Sokak Hayvanları Araştırma Raporu!

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Mersin'deki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Siirtliler Vakfı Şube Başkanı Zafer Şahin Özturan'ı ziyaret ederek, önemli görüşmelerde bulundu.

İlk olarak Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Naci Yılmaz'ı ziyaret eden Dinç, Yılmaz'ın beş aydır görevde olmasından dolayı hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret eden Dinç, gençlere yönelik hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve gençlerin önemine vurgu yaparak yerli programların devam etmesini temenni etti.

Son olarak, Siirtliler Vakfı Mersin Şube Başkanı Zafer Şahin Özturan'ı ziyaret eden Dinç, vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve seçim öncesi gerçekleştirdikleri buluşmaların sonrasında da ilişkilerin devam edeceğini belirtti. Dinç'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Özturan, samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: görsel haber