Haber Merkezi- 31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere hitap etti. "Yalova'nın geleceği sizin hayalleriniz ve aldığınız kararlarla şekillenecek. Bu sebeple, oy hakkınızı en etkili şekilde kullanarak şehriniz ve geleceğiniz için fark yaratın" çağrısında bulunan Becan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin nitelikli ve ileri görüşlü kadrolarıyla göreve hazır olduğunu ifade etti. Sürdürülebilir bir Yalova için tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını belirten Becan, 1 Nisan'dan itibaren gençten yaşlıya, kadından erkeğe, emekliden çalışana kadar şehrin paydaşlarıyla işbirliği yaparak, yeni bir şehir bilinci oluşturacaklarını açıkladı.

Hedef Güçlü Yalova

Yalova Valisi: Her Yalovalı İlin Tanıtımına Destek Vermeli Yalova Valisi: Her Yalovalı İlin Tanıtımına Destek Vermeli

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yalova'daki tüm seçim bölgelerinde kazanmak için kararlı bir şekilde ilerlediğini belirten CHP'li Becan, "Marmara'nın incisi Yalova'yı dönüştürecek projelerimiz hazır. Doğayla, kentle, insanla uyumlu, yaşam alanlarının genişlediği ve çeşitlendiği, temiz ve bakımlı sokaklarında huzurlu ve mutlu insanların dolaştığı, doğal afetlere dayanıklı, güçlü ve güzel bir Yalova'yı inşa edeceğiz" dedi.

"Yalova'yı Siz Değiştireceksiniz"

Becan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere az bir zaman kala, Yalova'da ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere hitap ederek, "Oy kullanmak sadece sandığa gitmekle sınırlı değil. Vereceğiniz kararla Yalova'yı değiştirecek, geliştirecek ve ileriye taşıyacaksınız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, sizin cesaretinize, ideallerinize ve vizyonunuza güveniyoruz. Yalova için güç sizde. Beklentimiz sandığa giderek, değişim için en güçlü adımı atmanızdır" şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinin ilk defa oy kullanacak gençler için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken CHP'li Becan, "Sevgili gençler, 18 yaşına geldiniz ve artık demokrasinin temel taşlarından biri olan oy kullanma hakkına sahipsiniz. Hayatınızın belki de en önemli ilk kararlarından birini vereceksiniz. Gelecekte nasıl bir Yalova'da yaşamak istiyorsanız, bu doğrultuda hareket edeceğinize inanıyoruz" şeklinde devam etti.